Yhteydenotto - Place to Sleep Hotels

Place to Sleep Hotels Asiakaspalvelu 24/7

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta: 045 358 6599.

Ei-kiireellisissä asioissa suosittelemme olemaan yhteydessä sähköpostitse. Voit lähettää meille kysymyksiä ja tiedusteluja ositteeseen info@placetosleep.com. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Voit myös etsiä vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä FAQ-sivulta.

HUOM! Kiireellisissä asioissa, esimerkiksi liittyen alkavaan tai alkaneeseen majoitukseen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.

Varaukseni

Halutessasi muuttaa tai perua olemassa olevan varauksesi ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos varasit huoneesi kolmannen osapuolen kautta, kuten Booking.com, ystävällisesti ota heihin yhteyttä.

HUOM! Samaa tai seuraavaa yötä koskevien varausten osalta soita asiakaspalvelunumeroon.

Yhteistyökumppanit

Place to Sleep Hotels haluaa olla teknologian ja digitalisaation hyödyntämisen sekä palvelullistumisen edelläkävijä. Meille teknologia ei kuitenkaan ole päälleliimattua kikkailua uusimmilla widgeteillä ja gadgeteilla, vaan sen tarkoituksena on parantaa asiakaskokemusta sekä mahdollistaa järkevät hinnat.

Kuulemme mielellämme lisää, jos yrityksellänne on teknologiaa tai palveluita, jotka voisivat palvella em. tarkoituksia ja haluatte viedä osaamistanne maailmalle yhdessä Place to Sleep Hotelsin kanssa. Keskustelemme mielellämme myös muiden potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme lisäarvoa joko paremman asiakaskokemuksen tai edullisempien hintojen muodossa.

Hotellimme ovat mahdollisuuksien mukaan käytettävissä tv- ja elokuvatuotannoille.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com

Laskutusosoite, Orya Invest Oy

Operaattori: OpusCapita Solutions Oy (E204503)
Verkkolaskuosoite: 003726771049
OVT-tunnus: 003726771049

Media

Place to Sleep Hotels konseptillamme haluamme disruptoida hotellialaa. Operoimme hotelleja ympärivuotisesti paikkakunnilla, joilla perinteisten hotellien on vaikea tai mahdoton toimia.

Olemme mielellämme median käytettävissä kertoaksemme lisää Place to Sleep Hotelsin tarinasta ja suunnitelmista tai kommentoidaksemme hotelli- ja majoitusalan näkymiä. Tästä alkaa majoituksen vallankumous.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com

Lue lisää meistä tai lataa Google Drivelta julkaisuvapaita Place to Sleep Hotels mediatiedostoja. Tekijänoikeudet Place to Sleep Hotels.

Haluatko varata hotellihuoneen?