Yhteydenotto - Place to Sleep Hotels

Place to Sleep Hotels Asiakaspalvelu 24/7

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta: 050 598 3155

Voit lähettää meille kysymyksiä ja tiedusteluja myös sähköpostilla. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viimeistään seuraavana arkipäivänä. Voit myös etsiä vastauksia usein kysytyistä kysymyksistä FAQ-sivulta.

HUOM! Kiireellisissä asioissa liittyen alkavaan tai alkaneeseen majoitukseen otathan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 050 598 3155.

Varaukseni

Halutessasi muuttaa tai perua olemassa olevan varauksesi ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 050 598 3155.
Jos varasit huoneesi kolmannen osapuolen kautta, kuten Booking.com, ystävällisesti ota heihin yhteyttä.

Laskutussopimukset ja tarjouspyynnöt

Laskutussopimustiedustelut, sekä yritysten, ryhmien ja pitkäaikaisempien majoitusten saatavuuskyselyt ja tarjouspyynnöt voit lähettää osoitteeseen sales@placetosleep.com.

HUOM! Samaa tai seuraavaa yötä koskevien varausten osalta soita numeroon 050 598 3155.

Yhteistyökumppanit

Place to Sleep Hotels haluaa olla teknologian ja digitalisaation hyödyntämisen sekä palvelullistumisen edelläkävijä. Meille teknologia ei kuitenkaan ole päälleliimattua kikkailua uusimmilla widgeteillä ja gadgeteilla, vaan sen tarkoituksena on parantaa asiakaskokemusta sekä mahdollistaa järkevät hinnat.

Kuulemme mielellämme lisää, jos yrityksellänne on teknologiaa tai palveluita, jotka voisivat palvella em. tarkoituksia ja haluatte viedä osaamistanne maailmalle yhdessä Place to Sleep Hotelsin kanssa. Keskustelemme mielellämme myös muiden potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme lisäarvoa joko paremman asiakaskokemuksen tai edullisempien hintojen muodossa.

Hotellimme ovat mahdollisuuksien mukaan käytettävissä tv- ja elokuvatuotannoille.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com

Logo: Place to Sleep Hotel

Media

Place to Sleep on ’Smart Hotel’, mikä tarkoittaa seuraavaa:

  • Fiksu valinta asiakkaalle: Aina laadukas sänky ja hyvin varusteltu raikas huone järkevään hintaan. Muista palveluista asiakas päättää itse. Meille on helppo tulla ja jokainen hotelli on sopivasti paikallinen.
  • Fiksu johtaminen: Kestävää liiketoimintaa digitalisoinnin ja kumppaniverkostojen avulla. Konseptimme on kustannustehokas, skaalautuva ja ketterä – laadusta kuitenkaan tinkimättä.
  • Fiksu sijainti: Majoitusratkaisu kaiken kokoisille paikkakunnille. Place to Sleep Hotels voi operoida hotellia paikkakunnilla, joilla perinteisten hotellien on vaikea tai mahdoton toimia. Rakennamme hotelliemme ympärille ekosysteemin, josta hyötyvät myös paikalliset yritykset.

Olemme mielellämme median käytettävissä kertoaksemme lisää Place to Sleep Hotelsin tarinasta ja suunnitelmista tai kommentoidaksemme hotelli- ja majoitusalan näkymiä. Tästä alkaa majoituksen vallankumous.

Yhteydenotot: info@placetosleep.com

Valikko