LEHDISTÖTIEDOTE | UUTINEN

Place to Sleep Hotels laajenee Kangasalle kesäkuussa 2019

Seitsemäs hotelli kahdessa vuodessa

Place to Sleep Hotels on suomalainen yksityisomistuksessa oleva nopeasti kasvava hotelliketju. Ketjun seitsemäs hotelli aukeaa kesäkuussa 2019 Kangasalan keskustassa sijaitsevaan As Oy Kangasalan Kuohunlähteen kiinteistöön.

”Toisin kuin useimmat muut hotelliketjut, jotka keskittyvät vain suurimpiin kaupunkeihin, me haluamme tarjota majoituspalveluja kaiken kokoisilla paikkakunnilla. Olemme kehittäneet mallin, jolla kapasiteetti ja kiinteät kustannukset voidaan suhteuttaa pienempäänkin kysyntään niin, että voimme kuitenkin operoida hotelleja kannattavasti myös pienemmillä paikkakunnilla”, toteaa Place to Sleep -hotelleja operoivan Orya Invest Oy:n operatiivinen johtaja Ville Valorinta.

”Place to Sleep -konsepti on erittäin toimiva ja tehokas, sillä se perustuu vahvasti digitalisoituun käyttöympäristöön ja siksi se sopii myös pienempiin kaupunkeihin kuten Kangasalle. Kuohunlähteeseen rakennettu hotellikapasiteetti soveltuu erinomaisesti Place to Sleep -ketjun konseptiin”, kertoo Lehto Asunnot Oy:n hankepäällikkö Johannes Luiro. ”Lisäksi meitä miellyttää Place to Sleepin kumppanuuksiin perustuva toimintamalli, joka tuottaa hyötyjä myös paikalliselle elinkeinoelämälle”, Luiro jatkaa.

”Jokainen vähintään 10 000 asukkaan paikkakunta on meille potentiaalinen kohde ja näitä on yksinomaan Suomessa lähes 100 ja Euroopassa arviolta 10 000, joten kasvupotentiaali on valtava”, Orya Invest Oy:n Valorinta jatkaa. Hänen arvionsa mukaan Place to Sleepillä on Suomessa vuoden 2020 loppuun mennessä auki tai rakenteilla vähintään 15 hotellia ja ensimmäiset kohteet työn alla myös ulkomailla.

Hotelli kasvun mahdollistajana

Business Kangasala Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara odottikin jo uutista uudesta hotellitoimijasta. ”Olemme todella iloisia saadessamme tänne ammattimaisen hotellitoimijan. Hotellin sijainti on mitä mainioin ja meiltä löytyy lukuisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat odottaneet mahdollisuutta tuotteistaa omia palveluja siten, että niihin saadaan liitettyä hotellipalvelut. Hotelli vahvistaa kaupungin asemaa matkailun ja tapahtumien kaupunkina. Business Kangasala Oy järjestää yhdessä uuden yrittäjän kanssa tutustumistilaisuuden potentiaalisille yhteistyökumppaneille myöhemmin toukokuussa.”

 

Rakennustyömaa Kangasala toukokuu 2019 Kangasalan hotellin työmaa
Kaunis näköala huoneesta sekä vähemmän kaunis työmaa toukokuussa 2019

Lisätietoja:

Johannes Luiro, Hankepäällikkö, Lehto Asunnot Oy
johannes.luiro@lehto.fi

Ville Valorinta, operatiivinen johtaja, Orya Invest Oy
P. 040 565 5412, ville.valorinta@placetosleep.com, www.placetosleep.com

 

Lehto on nopeasti kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme kolmella palvelualueella: Asunnot, Toimitilat ja Hyvinvointitilat. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Talousohjattu toimintamallimme tehostaa rakentamisen tuottavuutta, varmistaa rakentamisen laadun sekä tuottaa asiakkaille merkittäviä aika- ja kustannushyötyjä. Työllistämme yhteensä noin 1 500 henkilöä ja vuoden 2018 liikevaihtomme oli 721,5 miljoonaa euroa.

 

Place to Sleep Hotelsin liikeidea on toteuttaa autonomisia hotelleja erityisesti pienemmille paikkakunnille ja suurempien paikkakuntien kakkoslokaatioihin. Huoneiden ja sänkyjen laadussa ei tingitä. Huoneet ovat hyvin varusteltuja ja niistä löytyy aina mm. jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Place to Sleep -hotelleja on jo Loviisassa, Hollolassa, Raumalla, Porissa, Limingassa, Raisiossa ja Kangasalla. Elokuussa 2019 aukeaa ketjun kahdeksas hotelli Lohjalla.