Place to Sleep Hotels - Tietoa meistä

Logo: Place to Sleep Hotel

Place to Sleep Hotels

Kotimainen yrittäjävetoinen Place to Sleep Hotels on hyvä kumppani paikallisille yrityksille ja mahdollistaa majoittujille aidosti paikallisen kokemuksen. Me voimme toimia pienemmilläkin paikkakunnilla, koska keskitymme laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen majoitukseen tukeutumalla teknologiaan ja kumppaniverkostomme erikoisosaamiseen. Paikalliset toimijat tarjoavat matkailijoille muut palvelut, jokaisen asiakkaan omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Konseptimme: Maailman fiksuin hotelliketju

Visionamme on olla maailman fiksuin hotelliketju. Smart Hotel -konseptimme kulmakivet:

  • Fiksu valinta: Aina laadukas sänky ja hyvin varusteltu raikas huone järkevään hintaan. Muista palveluista asiakas päättää itse. Meille on helppo tulla ja jokainen hotelli on sopivasti paikallinen.
  • Fiksu sijainti: Majoitusratkaisu kaiken kokoisille paikkakunnille. Place to Sleep Hotels voi operoida hotellia paikkakunnilla, joilla perinteisten hotellien on vaikea tai mahdoton toimia.
  • Fiksu palvelu: Kestävää liiketoimintaa digitalisoinnin ja kumppaniverkostojen avulla. Konseptimme on kustannustehokas, skaalautuva ja ketterä – laadusta kuitenkaan tinkimättä. Rakennamme hotelliemme ympärille ekosysteemin, josta hyötyvät myös paikalliset yritykset.

Kiitämme arvokkaasta ja rakentavasta palautteesta sekä kehitysideoista, joita on toteutettu ja huomioitu uusia hotelleja suunnitellessa. Matka jatkukoon!

Arvolupauksemme

Konseptimme avulla voimme tarjota majoituspalveluita ympärivuotisesti ja kestävällä pohjalla myös pienemmillä paikkakunnilla, mikä rikastaa matkailumahdollisuuksia ja tekee myös työmatkustajille majoituksen löytymisen helpommaksi. Lisäksi paikallisten palvelujen hyödyntäminen palvelee kasvavaa joukkoa paikallisia elämyksiä hakevia matkaajia.

Toivotamme kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat tervetulleeksi Place to Sleep -hotelleihin yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikkapa isommassakin ryhmässä. Meiltä saat aina laadukkaat sängyt ja hyvin varustellut huoneet järkevän hintaan. Tarjoamme tyylikkään ja tarkoituksenmukaisen majoituksen kaiken kokoisilla paikkakunnilla.

Vilpittömät kiitokset kaikille asiakkaillemme, jotka ovat jo tulleet mukaan fiksumman majoituksen vallankumoukseen!

Place to Sleep Hotels – fiksusti mukava, sopivasti paikallinen