Place to Sleep Hotels - Tietoa meistä

Place to Sleep Hotels - hotelli kaikille paikkakunnille

Kotimainen yrittäjävetoinen Place to Sleep Hotels on hyvä kumppani paikallisille yrityksille ja mahdollistaa majoittujille aidosti paikallisen kokemuksen. Me voimme toimia pienemmilläkin paikkakunnilla, koska keskitymme laadukkaaseen ja kustannustehokkaaseen majoitukseen tukeutumalla teknologiaan ja kumppaniverkostomme erikoisosaamiseen. Paikalliset toimijat tarjoavat matkailijoille muut palvelut, jokaisen asiakkaan omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Elinvoimaa pienemmilläkin paikkakunnilla

Hotellin ansiosta turistit ja työmatkalaiset viettävät kohteissa enemmän aikaa, mikä lisää paikkakunnan elinvoimaa. Näin saadaan lisää työpaikkoja ja hyvinvointia myös pienemmille paikkakunnille. Samalla vastataan lähimatkailutrendiin ja kiinnostukseen kokea geneeristen hotellipalveluiden sijaan paikallista kulttuuria.

Liminka on erinomainen esimerkki siitä, mihin Place to Sleep Hotels -konsepti taipuu kustannustehokkuutensa ansiosta. Vuosittain Limingassa vierailee turisteja ja lintubongareita ympäri maailman ihailemassa suistoalueen yli 200 eri lintulajia. Harmillisesti majoittuminen on kuitenkin keskittynyt isompien ympäröivien kuntien hotelleihin. Tämän myötä Limingan kunnassa syntyi tahtotila saada hotellitason majoituspalveluita myös omaan kuntaan. Perinteiset ”täyden palvelun” hotellit vaativat usein kysyntää sadoille huoneille ollakseen kannattavia, eikä Limingan kysyntä toistaiseksi ole sillä tasolla. Ratkaisuksi löytyi Place to Sleep Hotels, joka voi aina tarjota edullisesti laadukkaan ja siistin yöpaikan vierailijoille. Tästä hyötyvät lisäksi kaupungin muut palveluntarjoajat, kuten ravintolat. Voittajia ovat siten niin matkailijat kuin paikkakunnan elinkeinoelämä.

Nopeaa kasvua

Ensimmäinen Place to Sleep -hotelli avasi ovensa Loviisassa toukokuussa 2017. Loviisa oli erinomainen kohde kokeilla nykyaikaista ja edullista majoituskonseptia; kaupungissa on olemassa majoitustarvetta vapaa-ajan ja työmatkustuksen muodossa, mutta kysyntää ei välttämättä ole riittävästi siihen, että olisi taloudellisesti järkevää tai mahdollista ylläpitää perinteistä täyden palvelun hotellia ympäri vuoden. Place to Sleep Hotels onnistui löytämään paikkansa Loviisan majoitusmarkkinoilla ja sai heti runsaasti vakioasiakkaita niin Suomesta kuin ulkomailta. Loviisassa kysyntä ylsi jo 2018 sille tasolle, että hotellia laajennettiin kahdella lisäkerroksella.

Loviisan jälkeen kasvu on ollut nopeaa: alkuvuodesta 2018 aukesivat Rauman ja Hollolan hotellit, seuraavaksi heinäkuussa Pori ja marraskuussa 2018 aukesi upouusi Limingan hotelli. 2019 ketjumme laajeni edelleen Raisioon, Kangasalle ja Lohjalle . Kasvu jatkuu vauhdikkaana ja käynnissä on koko ajan useita neuvotteluja uusista hotellikohteista ympäri Suomea. Myös kansainvälisen laajentumisen valmistelut on aloitettu.

Logo: Place to Sleep Hotel

Konseptimme: Maailman fiksuin hotelliketju

Visionamme on olla maailman fiksuin hotelliketju. Smart Hotel -konseptimme kulmakivet:

  • Fiksu valinta: Aina laadukas sänky ja hyvin varusteltu raikas huone järkevään hintaan. Muista palveluista asiakas päättää itse. Meille on helppo tulla ja jokainen hotelli on sopivasti paikallinen.
  • Fiksu sijainti: Majoitusratkaisu kaiken kokoisille paikkakunnille. Place to Sleep Hotels voi operoida hotellia paikkakunnilla, joilla perinteisten hotellien on vaikea tai mahdoton toimia.
  • Fiksu palvelu: Kestävää liiketoimintaa digitalisoinnin ja kumppaniverkostojen avulla. Konseptimme on kustannustehokas, skaalautuva ja ketterä – laadusta kuitenkaan tinkimättä. Rakennamme hotelliemme ympärille ekosysteemin, josta hyötyvät myös paikalliset yritykset.

Kiitämme arvokkaasta ja rakentavasta palautteesta sekä kehitysideoista, joita on toteutettu ja huomioitu uusia hotelleja suunnitellessa. Matka jatkukoon!

Arvolupauksemme

Konseptimme avulla voimme tarjota majoituspalveluita ympärivuotisesti ja kestävällä pohjalla myös pienemmillä paikkakunnilla, mikä rikastaa matkailumahdollisuuksia ja tekee myös työmatkustajille majoituksen löytymisen helpommaksi. Lisäksi paikallisten palvelujen hyödyntäminen palvelee kasvavaa joukkoa paikallisia elämyksiä hakevia matkaajia.

Toivotamme kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat tervetulleeksi Place to Sleep -hotelleihin yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikkapa isommassakin ryhmässä. Meiltä saat aina laadukkaat sängyt ja hyvin varustellut huoneet järkevän hintaan. Tarjoamme tyylikkään ja tarkoituksenmukaisen majoituksen kaiken kokoisilla paikkakunnilla.

Vilpittömät kiitokset kaikille asiakkaillemme, jotka ovat jo tulleet mukaan fiksumman majoituksen vallankumoukseen!

Place to Sleep Hotels – fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Valikko