Place to Sleep Hotels

Place to Sleep Hotels - hotelli kaikille paikkakunnille

Ensimmäinen Place to Sleep -hotelli avasi ovensa Loviisassa toukokuussa 2017. Loviisa oli erinomainen kohde kokeilla nykyaikaista ja edullista majoituskonseptia; kaupungissa on olemassa majoitustarvetta vapaa-ajan ja työmatkustuksen muodossa, mutta kysyntää ei välttämättä ole riittävästi siihen, että olisi taloudellisesti järkevää tai mahdollista ylläpitää perinteistä täyden palvelun hotellia ympäri vuoden. Kotimainen Place to Sleep Hotels on onnistunutkin löytämään paikkansa Loviisan majoitusmarkkinoilla ja saanut heti runsaasti vakioasiakkaita niin Suomesta kuin ulkomailta. Loviisassa kysyntä on jo yltänyt sille tasolle, että  vuonna 2018 hotellia laajennettiin kahdella lisäkerroksella.

Place to Sleep Hotels haluaa auttaa ympäröivää elinkeinoelämää pärjäämään paremmin, kun turistit ja työmatkalaiset viettävät kohteissa enemmän aikaa – eikä ainakaan antaa suurempien naapurikuntien viedä kaikkea vapaa-ajan kulutusta. Täten pyrimme auttamaan paikallisia toimijoita ja teemmekin mielellämme heidän kanssaan yhteistyötä.

Loviisan jälkeen kasvu on ollut nopeaa: alkuvuodesta 2018 aukesivat Rauman ja Hollolan hotellit, seuraavaksi heinäkuussa Pori ja marraskuussa 2018 aukesi upouusi Limingan hotelli. Vuosille 2019-20 meillä on jo tiedossa useita uusia hotelliprojekteja ympäri Suomea ja tiedotamme niistä mahdollisimman pian.

Liminka on erinomainen esimerkki siitä, mihin Place to Sleep Hotels -konsepti taipuu kustannustehokkuutensa ansiosta. Vuosittain Limingassa vierailee turisteja ja lintubongareita ympäri maailman ihailemassa suistoalueen yli 200 eri lintulajia. Harmillisesti majoittuminen on kuitenkin keskittynyt isompien ympäröivien kuntien hotelleihin. Tämän myötä Limingan kunnassa syntyi tahtotila saada hotellitason majoituspalveluita myös omaan kuntaan. Perinteiset ”täyden palvelun” hotellit vaativat usein kysyntää sadoille huoneille ollakseen kannattavia, eikä Limingan kysyntä toistaiseksi ole sillä tasolla. Ratkaisuksi löytyi Place to Sleep Hotels, joka voi aina tarjota edullisesti laadukkaan ja siistin yöpaikan vierailijoille. Tästä hyötyvät lisäksi kaupungin muut palveluntarjoajat, kuten ravintolat. Voittajia ovat siten niin matkailijat kuin paikkakunnan elinkeinoelämä.

Logo: Place to Sleep Hotel

Maailman fiksuin hotelliketju - 'Smart Hotel'

Visionamme on olla maailman fiksuin hotelliketju ja luomme kokonaan uuden hotellikategorian ’smart hotel’, mikä tarkoittaa seuraavaa:

  • Fiksu valinta asiakkaalle, aina laadukas sänky ja hyvin varusteltu raikas huone edulliseen hintaan – hyvää vastinetta rahalle.
  • Place to Sleep -hotelleja johdetaan fiksusti, pidämme konseptin kustannustehokkaana ja hyödynnämme mahdollisimman paljon teknologiaa, jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman edulliset hinnat laadusta kuitenkaan tinkimättä.
  • Fiksu majoitusratkaisu kaiken kokoisille paikkakunnille. Place to Sleep Hotels voi operoida hotellia myös sellaisilla paikkakunnilla, joilla perinteisten hotellioperaattorien on vaikea tai mahdoton toimia.

Konseptimme avulla voimme tarjota majoituspalveluita ympärivuotisesti ja kestävällä pohjalla myös pienemmillä paikkakunnilla, mikä rikastaa matkailumahdollisuuksia ja tekee myös työmatkustajille majoituksen löytymisen helpommaksi.

Toivotamme kaikki työ- ja vapaa-ajan matkaajat tervetulleeksi Place to Sleep -hotelleihin yksin, kaksin, perheen kesken tai vaikkapa isommassakin ryhmässä.

Kiitämme arvokkaasta ja rakentavasta kritiikistä sekä kehitysideoista, joita on toteutettu ja huomioitu uusia hotelleja suunnitellessa. Matka jatkukoon!

Vilpittömät kiitokset kaikille asiakkaillemme, jotka ovat jo tulleet mukaan fiksumman majoituksen vallankumoukseen!

Valikko