Majoitusta yrityksille

1-5 hlöä/huone
Hyvä sijainti
Huoneessa mikro
Mikro
Huoneessa jääkaappi
Jääkaappi
Hyvin varustellut huoneet

Edullista majoitusta yrityksille

Place to Sleep -hotelli sopii erinomaisesti työmatkojen ja pidempiaikaisten projektien majoituksiin. Työntekijät nukkuvat hyvissä sängyissä ja voivat rentoutua siisteissä ja hyvin varustelluissa huoneissamme. Place to Sleep -hotellissa isommatkin työporukat majoittuvat kustannustehokkaasti ja kaikki nukkuvat mukavasti aina omissa sängyissään joko omissa tai jaetuissa huoneissa.

Voit kysyä meiltä tarjousta myös pidempiaikaiseen majoitukseen, johon huoneemme soveltuvat erinomaisesti hyvän varustelunsa ansiosta. Meillä majoittuvat työntekijät ovat virkeitä ja valmiina työn tuomiin haasteisiin!

Varauksen yhteydessä on mahdollista sopia kohteesta riippuen myös aamiaismahdollisuudesta, joka toteutetaan yhdessä laadukkaan paikallisen toimijan kanssa.

Yrityksille joustavat ehdot

Palvelumallimme

Place to Sleep Hotels digitalisoi sen mikä on järkevää. Asiakaspalvelumme on kuitenkin aina 100% inhimillistä: ystävällistä, joustavaa ja ratkaisukeskeistä.

Valttimme on, että voimme tarjota yrityksille ja organisaatioille laskutusmahdollisuuden ja joustavan muutos- ja peruutusoikeuden, jopa kesken majoituksen. Yli 5 huoneen ryhmävarauksille annetaan erilliset laskutus-, muutos- ja peruutusehdot.

Meillä ei ole ehdottomia aina ja kaikille sovellettevia varausehtoja, vaan neuvottelemme kanssasi kussakin tilanteessa parhaan mahdollisen ratkaisun. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin selvitämme miten parhaiten voimme palvella juuri sinua.

Tee varauskysely tästä

Jos kyseessä on laskutettava majoitus, voit lähettää varauskyselyn lomakkeen avulla. Myyntipalvelumme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian toimistoajan puitteissa.

Muussa tapauksessa voit tehdä huonevarauksen heti varausjärjestelmässämme.

Varaajan nimi *
Fill out this field
Varaajan sähköpostiosoite *
Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Varaajan puhelinnumero
Fill out this field
Yrityksen nimi *
Fill out this field
Majoituksen päivämäärä(t) *
Fill out this field
Huonetyyppi ja määrä *
Fill out this field

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluatko kuulla lisää Place to Sleep Hotelsin palveluista? Lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeen avulla. Myyntipalvelumme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian toimistoajan puitteissa.