Majoitusta ryhmille
Pitkäaikaismajoitukset
Erikoishuoneiden varaus

1-5 henk./huone
Hyvä sijainti
Huoneessa mikro
Mikro
Huoneessa jääkaappi
Jääkaappi

Täydellinen ratkaisu ryhmien majoitukseen

Place to Sleep Hotels myyntipalvelu tekee mielellään yli viiden huoneen ryhmävaraukset puolestanne.

Oli kyseessä sitten opiskelijaporukka, jalkapallojoukkue tai teatteriseurue, ryhmällenne löytyy edullinen majoitusratkaisu valitsemallanne huonejaolla. Meiltä löytyy huoneita yhdelle, kahdelle ja jopa 4-5 hengen maksihuoneita. Hotellimme sijaitsee hyvällä paikalla kaupungin keskustassa, joten koko ryhmän on helppo saapua paikalle ja liikkua hotellilta. Voimme järjestää ryhmällenne yhteisen aamiaisen tai sitten kukin voi nauttia aamustaan omaan tapaansa. Te päätätte itse.

Jokaisessa huoneessa on mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, joten majoittujat voivat tuoda mukanaan myös omia eväitä ja ruokaa oman makunsa ja budjettinsa mukaan. Kahvia ja teetä on tarjolla talon puolesta.

Ryhmävarauksille (yli 5 huonetta) annetaan aina erilliset laskutus-, muutos- ja peruutusehdot. Tee varauskysely ryhmällenne oheisella lomakkeella!

Haetko pitkäaikaista majoitusta?

Koska huoneemme ovat hyvin varusteltuja ja edullisia ne soveltuvat myös pitkäikaismajoituksille. Ehkä olet opiskelija tai opettaja joka tarvitsee majoituksen yhdeksi lukukaudeksi? Tai tarvitset paikan nukkua putkiremontin ajaksi. Tee varauskysely oheisella lomakkeella!

Matkustatko lemmikin kanssa?

Meille ovat myös lemmikit tervetulleita. Veloitamme kuitenkin lemmikeistä 15€ lisämaksun per huone. Varaa huone varausjärjestelmässämme ja valitse lisäpalvelu “Lemmikkieläinmaksu”. Lemmikkieläinhuoneita ei tällä hetkellä voi varata kolmansien osapuolten myynikanavien kautta (esim. Booking.com).

Opas- avustaja- ja virkakoirat majoittuvat veloituksetta. Tällöin huonevaraus pitää kuitenkin tehdä myyntipalvelumme kautta. Tee varauskysely oheisella lomakkeella!

Tiedustele huoneita liikuntarajoitteisille

Meillä on myös huoneita liikuntarajoitteisille. Huoneet on kuitekin varattava myyntipalvelumme kautta. Tee varauskysely oheisella lomakkeella!

Varauskysely

    Myyntipalvelu yrityksille

    Place to Sleep Hotels tarjoaa yrityksille joustavat ehdot ja laskutusmahdollisuuden. Lue lisää ja ota yhteyttä yrityssivujen kautta.