Tietoa majoittumisesta Place to Sleep -hotellissa

Saapuminen

Meille on helppo tulla. Mitään erillistä sisäänkirjautumista ei tarvitse tehdä. Saat avainkoodin valmiiksi tekstiviestinä puhelimeesi ja / tai sähköpostiviestinä saapumispäivän aamuna. Tarkistathan myös sähköpostisi roskapostikansion. Mikäli et löydä ovikoodia, ota puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme, P. +358 45 358 6599.

Sama henkilökohtainen viisinumeroinen avainkoodi toimii niin ulko-oveen kuin huoneesi oveen, alkaen kello 15 saapumispäivänäsi.

Lähteminen

Mitään erillistä uloskirjautumista ei tarvita. Riittää kun jätät huoneesi klo 12 mennessä, jolloin avainkoodi lakkaa toimimasta.

Hotellilla ei ole matkatavaroiden säilytyspalvelua.

Lisätiedot ja asiakaspalvelu

> Usein kysyttyjä kysymyksiä: FAQ

> Hotellin järjestyssäännöt: Muistathan, että kaikissa hotelleissamme tupakointi on kielletty huoneissa ja hotellin muissa tiloissa.

> Asiakaspalvelumme on palveluksessasi 24/7. Kiireellisissä asioissa pyydämme aina soittamaan, P. +358 45 358 6599. Hotelliemme aulassa on maksuton asiakaspalvelupuhelin. Nosta vain luuri niin sinut yhdistetään asiakaspalvelun henkilölle. Ei-kiireellisissä asioissa palvelemme myös sähköpostitse: info@placetosleep.com.

Hotellikohtaiset tiedot