Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 

Rauma

 

Place to Sleep Hotel Rauma 

Hotellimme sijaitsee n. 100 vuotta vanhassa kauniissa kiinteistössä, jossa on alunperin toiminut kenkätehdas. Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, linja-autoasemalle on matkaa 200 m ja keskustan palvelut ovat lähellä. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista sijaitsee myös kaupungin helmi, Vanha Rauma.

Huoneita löytyy tehokkaista yhden hengen huoneista aina neljä matkustajaa majoittaviin tilavampiin perhehuoneisiin. Kaikki huoneet ovat sänkyjen lukumäärästä riippumatta tuttuun tapaan hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä ja kahvia ja teetä. Maksuton WiFi kuuluu aina huonehintaan.

Huoneiden sisustuksessa on haluttu kertoa suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa – mihin maisemaan sinä Raumalla heräät?

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

WiFi: Hotellissa on maksuton wifi.

Pysäköinti: Hotellilla on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Aamiainen: Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, jonne voi tuoda mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. 

Voit hotellin asukkaan nauttia aamiaisen erikoishintaan hotellin vieressä sijaitsevassa Neste K Karjalankatu -kahvilassa, jonka suosittu aamiaislankku sisältää tuoremehulasillisen, lämmintä tummaa tai vaaleaa leipää, kinkkua, juustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja levitteen, keitetyn kananmunan, jugurttikulhon, hedelmä/marjakulhon ja mysliä. Lisäksi hotellimme asiakkaille pakettiin sisältyy myös kahvi, tee tai kaakao. Aamiaislankun hinta on 6 € ja se on tarjolla arkisin klo 6 alkaen ja viikonloppuisin klo 8 alkaen ja sitä saa koko päivän eli meillä ei tarvitse herätä liian aikaisin ehtiäkseen aamiaiselle.

Osoite: Myllymäenkatu 3, 26100, Rauma

Rauma: Rauma (ruots. Raumo) on perustettu vuonna 1442 ja se on Suomen neljänneksi vanhin kaupunki. Murteensa lisäksi Rauma tunnetaan  myös pitsinnypläyksestä, meri- ja metsäteollisuudesta sekä hyvin säilyneestä Vanhan Rauman puutalokaupunginosasta. Rauman sai vuoden kaupunkikeskusta -tunnustuksen 2009] ja vuoden pyöräilykunta -tunnustuksen vuonna 2010. (lähde Wikipedia)

Place to sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi Raumalle.


SIJAINTI KARTALLA

 

 
Päivitetty 30.7.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.