Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 
« Edellinen | Seuraava »

Pori

 

Place to Sleep Hotel Pori

Hotellimme sijaitsee aivan Porin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Porin matkakeskus sijaitsee alle 1 km päässä ja kaikki keskustan palvelut ja nähtävyydet ovat ymrpärilläsi. Hotellista löytyy comfort-huoneita yhdelle tai kahdelle matkustajalle ja perheille tai muuten isommalla porukalla matkustaville on tarjolla tilavia perhehuoneita, joissa nukkuu tyytyväisesti jopa neljä henkeä. Kaikki huoneet ovat sänkyjen lukumäärästä riippumatta hyvin varusteltuja ja niistä löytyy laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä ja kahvia ja teetä. Maksuton WiFi kuuluu aina huoneen hintaan.

Huoneiden sisustuksessa on haluttu kertoa suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa – mihin maisemaan sinä Porissa heräät?

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme Porissa on sinua varten.

WiFi: Hotellissa on maksuton wifi.

Pysäköinti: Hotellin ympäristöstä löytyy pysäköintimahdollisuuksia kadun varresta.

Aamiainen: Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, jonne voi tuoda mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi.  

Hotellimme vieressä sijaitseva Coffee House (Liisankatu 2-4) tarjoaa maukkaan aamiaisen hintaan 7,50 €. Aamiainen sisältää yhden kustakin seuraavasta: a) sämpylä tai ruisleipä, b) tuorepuuro, jogurtti tai tuoremehu, c) cappuccino, latte, espresso, suodatinkahvi, tee tai kaakao. Aamiainen on tarjolla ma-pe 7.30-11, la 9-11 ja su 11-12. 

Hotellin osoite: Yrjönkatu 19, 28100 Pori

Pori (ruots. Björneborg) on Suomen 10. suurin kaupunki ja se on perustettu vuonna 1558. Pori on tunnettu mm. Jazz-festivaalistaanYyterin hiekkarannoistaKirjurinluodosta sekä Porin teatterista, joka on ensimmäinen suomenkielinenteatteri. Pori on myös edelleen Suomen mittakaavassa merkittävä satamakaupunki. (lähde Wikipedia)

Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Poriin!


SIJAINTI KARTALLA

 

 
Päivitetty 16.8.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.