Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 

Loviisa

 

Place to Sleep Hotel Loviisa

Toukokuussa 2017 avattu ja täysin remontoitu raikas hotelli niille, jotka eivät halua maksaa turhasta. Laadukkaiden sänkyjen lisäksi huoneista löytyy oma kylpyhuone, laajakuva-tv sekä langaton nettiyhteys. Lisäksi huoneiden varusteluun kuuluvat mini-jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

WiFi: Hotellissa on maksuton wifi.

Pysäköinti: Hotellilla on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Aamiainen: Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, jonne voi tuoda mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. 

Osoite: Brandensteininkatu 17, 07900, Loviisa

Loviisa: kaupunki on perustettu vuonna 1745 ja kaupunki oli alun perin nimeltään Degerby. Hotellimme sijaitsee aivan Loviisan kaupungin sydämessä ja linja-autoasemalle on hotellilta matkaa vain 200 m. Keskustan ravintolat, kaupat, kahvilat ja muut palvelut ovat lähellä ja Loviisan kaunis vanhakaupunki ja kesäinen keidas Laivasilta ovat myös kävelymatkan päässä hotellista. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Svartholman merilinnoitus, Strömforsin ruukki sekä tietysti Loviisan Wanhat Talot.

Place to sleep Hotel Loviisa toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen Loviisaan.


SIJAINTI KARTALLA

 

 
Päivitetty 5.12.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.