Hollola
Liminka
Loviisa
Pori
Rauma

 


PLACE TO SLEEP HOTELS  

Yksinkertaisesti toimivaa
 

Hollola

 

Place to Sleep Hotel Hollola

Hollolan keskustassa sijaitseva hotellimme tarjoaa raikkaat, täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen. Kaikista huoneista löytyy oma kylpyhuone, laajakuva-tv sekä langaton nettiyhteys. Lisäksi huoneiden varusteluun kuuluvat mini-jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä kahvia ja teetä. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden. Lahteen on matkaa alle 10 km ja Messilään ajaa alle 10 minuutissa.

Huoneiden sisustuksessa on haluttu kertoa pohjolan luonnon tarinaa – mihin maisemaan ja vuodenaikaan sinä Hollolassa heräät?

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

WiFi: Hotellissa on maksuton wifi.

Pysäköinti: Hotellilla on maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Aamiainen: Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, jonne voi tuoda mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. 

Arkiaamuina aamupalaa on tarjolla hotellin yhteydessä olevassa ravintola Bus Burgersissa klo 9-10, 10 eurolla. Aamiainen sisältää hodarilautasen, pannukakkuja, kahvia tai teetä sekä tuoremehun. 

Viikonloppuisin tarjolla on jenkkityylinen brunssi klo 10-11.30. Brunssin hinta on 15 euroa. 

Alle 11-vuotiaat syövät puoleen hintaan; alle 2-vuotiaat veloituksetta.

Osoite: Erämiehentie 1, 15870 Hollola

Hollola: Päijänteen rannoilla on ollut asutusta järvien kalaisuuden vuoksi jo kivikaudella ja viikinkiajalla Hollolasta kehittyi tärkeä keskus. Hollolan asukasluku on n. 24 000 ja Hollola on viime vuosikymmeninä ollut asukasluvultaan Päijät-Hämeen nopeimmin kasvanut kunta. Hollolan merkittävin historiallinen nähtävyys on Hollolan keskiaikainen kivikirkko, minkä lisäksi matkailijoita vetävät paikkakunnalle Kapatuosian linnavuori ja Hollolan kotiseutumuseo. (lähde Wikipedia)

Place to sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi Hollolaan!


SIJAINTI KARTALLA

 

 
Päivitetty 3.9.2018

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Tavoitat meidät numerosta:

050 598 3155

Info

Tilaa uutiskirje

Kuule ensimmäisenä miten majoituksen vallankumous etenee. Tilaa uutiskirjeemme TÄSTÄ.