Sopivasti paikalliset
Place to Sleep Hotellit

Place to Sleep Hotels

  • Fiksusti mukava majoitus. Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Hotellien aulassa on 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin.
  • Aina paikallisilla mausteilla. Jokainen hotellimme on erilainen, vain varustelu ja raikas ilme on kaikissa sama.

Lue lisää hotelleistamme alta. Tervetuloa yöpymään!

Place to Sleep Hotel: Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola tarjoaa täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen Hollolan palveluiden äärellä ja Messiläänkin on matkaa vain alle 10 minuuttia. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-5 hengelle.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel: Loviisa

Place to Sleep Hotel Liminka

Place to Sleep Hotel Liminka avattiin marraskuussa 2018 ja se tarjoaa upouusissa tiloissa mukavan ja edullisen majoituksen kaikkien Limingan palveluiden äärellä ja lähellä Liminganlahden luontoaluetta. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel: Loviisa

Place to Sleep Hotel Loviisa

Place to Sleep Hotel Loviisa tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet. Loviisan ravintolat, kaupat, kahvilat ja kaunis vanha kaupunki löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-5 hengelle.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel: Pori

Place to Sleep Hotel Pori

Place to Sleep Hotel Pori avattiin kesällä 2018 ja se tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita aivan kaupungin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Ravintolat, kahvilat ja kaupungin muut palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin
Laadukas hotelli: Place to Sleep Hotel

Place to Sleep Hotel Raisio

Place to Sleep Hotel Raisio tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet, joissa kaikissa on mm. jääkaappi ja mikro. Raision ravintolat, kaupat ja kahvilat löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel: Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita kaupungin keskustassa. Upeaan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennetun hotellimme läheltä löytyy mm. kaupungin helmi, Vanha Rauma. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin

Uusia hotelleja tulossa!

Place to Sleep Hotels jatkaa vauhdikasta kasvua. Uusimmat hotellimme ovat Raision keskustassa (toukokuu 2019), Kangasalla (kesäkuu 2019) ja Lohjalla (elokuu 2019)!
Valikko