Sopivasti paikalliset
Place to Sleep Hotellit

Place to Sleep Hotels

Tarjoamme laadukkaan majoituksen järkevään hintaan kaiken kokoisilla paikkakunnilla. Jokainen Place to Sleep -hotelli on erilainen, vain varustelu ja raikas ilme on kaikissa sama. Lisäpalvelut tarjoavat paikalliset yritykset omilla mausteillaan. Tutustu hotelleihimme alla. Tervetuloa yöpymään!

Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep -hotelli, Lohja

Place to Sleep Hotel Lohja sijaitsee kaupungin ytimessä ihanien kahviloiden, ravintoloiden ja muiden palveluiden äärellä. Laadukkaiden sänkyjen lisäksi huoneissa on hyvä varustelu jääkaappeineen ja mikroineen. Hotellissa on 1-4 hengen huoneita ja myös yksi saunallinen huone. Saatavilla myös tilaussauna ja buffetaamiainen.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola tarjoaa täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen Hollolan palveluiden äärellä ja Messiläänkin on matkaa vain alle 10 minuuttia. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-3 hengelle.

Tutustu hotelliin
Liminka kesä 2 hengen huone

Place to Sleep Hotel Liminka

Place to Sleep Hotel Liminka avattiin marraskuussa 2018 ja se tarjoaa upouusissa tiloissa mukavan ja edullisen majoituksen kaikkien Limingan palveluiden äärellä ja lähellä Liminganlahden luontoaluetta. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin
Place to Sleep Hotel: Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita kaupungin keskustassa. Upeaan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennetun hotellimme läheltä löytyy mm. kaupungin helmi, Vanha Rauma. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Tutustu hotelliin

Tietoa hotellivieraillemme

Uusimmat hotellimme

Place to Sleep Hotels jatkaa vauhdikasta kasvua. Uusimmat hotellimme ovat Raision keskustassa (toukokuu 2019), Kangasalla (kesäkuu 2019) ja Lohjalla (elokuu 2019)!
Valikko