FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Saapuminen ja lähtö

Milloin saan huoneen käyttööni?

Hotellien ovikoodi on toiminnassa saapumispäivänä klo 15.00 alkaen.

Milloin huone pitää luovuttaa pois?

Huoneen luovutus on lähtöpäivänä viimeistään klo 12, jolloin ovikoodi lakkaa toimimasta. Sinun ei tarvitse erikseen kirjautua ulos, vaan voit yksinkertaisesti lähteä oman aikataulusi mukaan.

Aikaisempi saapuminen tai myöhäisempi lähtö?

Ovikoodit ovat toiminnassa yllä mainittuina aikoina, koska haluamme varata riittävän ajan siivoukselle, jotta saapuessasi huone on varmasti kunnossa.

Sisään- ja uloskirjautuminen hotelliin?

Place to Sleep -hotelleissa ei ole perinteistä vastaanottoa, eikä sinun tarvitse erikseen ilmoittautua tai kirjautua sisään saapuessasi. Etukäteen saamallasi ovikoodilla pääsee suoraan hotellin tiloihin ja huoneeseen ilman erillistä sisäänkirjautumista tai rekisteröitymistä. Huone on käytössä ja ovikoodi toiminnassa klo 15 alkaen. Varaukseen merkittynä lähtöpäivänä huoneen tulee olla tyhjä viimeistään klo 12.00, jolloin ovikoodi lakkaa toimimasta. Lähtiessä ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä.

Mistä saan huoneeni numeron ja huoneavaimen?

Place to Sleep -hotelleissa ei käytetä lainkaan perinteisiä avaimia, vaan ovet toimivat koodilukoilla. Saat saapumispäivän aamuna huoneen numerosi sekä koko majoituksesi ajan toimivan ovikoodin sähköpostilla ja tekstiviestillä (mikäli meillä on tiedossa matkapuhelinnumerosi). Huomaathan, että huone on käytettävissäsi ja koodi toiminnassa saapumispäivänä klo 15 alkaen. Sama koodi käy hotellin ulko-oveen, käytävien oviin ja huoneesi oveen.

Mistä saan ovikoodini?

Saat ovikoodisi saapumispäivän aamuna sähköpostilla ja tekstiviestillä (mikäli meillä on tiedossa matkapuhelinnumerosi). Sama ovikoodi toimii koko majoituksesi ajan ja voit tulla hotelliin sinulle parhaiten sopivana aikana (yllä mainittujen aikojen mukaisesti). Sama koodi käy sekä hotellin ulko-oveen, käytävien oviin että huoneesi oveen. Mikäli et ole saanut ovikoodia, tarkista vielä sähköpostisi (myös roskapostikansio) sekä tekstiviestisi. Mikäli koodia ei löydy, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hotellit ja huoneet

Millainen varustelu huoneissa on?

Kaikissa huoneissa on varustuksena korkealuokkaisten vuoteiden lisäksi pöytä, tuoli, hyllykkö ja laajakuva-TV. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Jokaiselle majoittujalle on varattu lakanat, tyynyt, pyyhkeet ja peitteet annetun majoittujien lukumäärän mukaisesti.

Muita mukavuuksia ovat jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin, hiustenkuivain ja saippuaa. Lisäksi tarjolla on kahvia ja teetä sekä ruokailuvälineitä.

Kaikkiin huoneisiin sisältyy maksuton langaton internetyhteys.

Onko hotellissa WiFi?

Kaikkiin huonevarauksiin sisältyy koko hotellissa toimiva maksuton langaton internetyhteys.

Onko huoneissa tallelokero tai lukittavia kaappeja?

Huoneissa ei ole tallelokeroa tai lukittavia kaappeja.

Montako yöpyjää huoneessa saa olla?

Majoittuvien henkilöiden enimmäismäärä on ilmoitettu varauksen yhteydessä huonekohtaisesti. Poikkeuksena ovat sellaiset neljän hengen huoneessa majoittuvat viisihenkiset perheet, joissa vähintään yksi lapsi on alle 7-vuotias. Tässä tapauksessa Place to Sleep -hotelleilla ei ole velvollisuutta toimittaa huoneeseen ylimääräisiä vuodevaatteita tai pyyhkeitä.

Kaikkien yöpyjien henkilötiedot on ilmoitettava varauksen yhteydessä ja vain nimetyillä henkilöillä on oikeus oleskella hotellin tiloissa sekä huoneissa. Place to Sleep –hotelleilla on oikeus purkaa majoitussopimus ja poistaa koko seurue hotellista välittömin vaikutuksin, mikäli tiloissa oleskelee muu kuin majoitusvarauksessa ilmoitettu henkilö.

Saako hotellissa ja huoneissa tupakoida?

Tupakointi on ehdottomasti kielletty kaikissa huoneissa ja hotellin muissa tiloissa. Tupakointi aiheuttaa useimmiten palohälytyksen, josta syntyvistä kuluista vastaa kokonaisuudessaan kieltoa rikkonut henkilö. Hotellin välittömässä läheisyydessä tupakointi on sallittu vain siihen osoitetuilla paikoilla.

Hotellin tiloissa tupakoinut henkilö (tai varauksen yhteyshenkilö) on velvoitettu maksamaan valvontamaksun (200 €) sekä kaikki tupakoinnin johdosta aiheutuneet lisäkulut (kuten ylimääräiset siivouskulut).

Kuinka usein huoneet siivotaan?

Pidempien majoitusten aikana kylpyhuonetta siivotaan ja pyyhkeet vaihdetaan joka kolmas päivä (kahden yön jälkeen). Täysi ylläpitosiivous lakanoiden vaihtoineen suoritetaan joka viides päivä (neljän yön jälkeen).

Mistä löydän oman huoneeni numeron?

Saat saapumispäivän aamuna huoneen numerosi sekä koko majoituksesi ajan toimivan ovikoodin. Tiedot toimitetaan varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen sekä lisäksi tekstiviestillä, mikäli meillä on tiedossa matkapuhelinnumerosi

Mikäli et löydä edellä mainittuja viestejä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse.

Onko hotellissa pysäköintipaikkoja asiakkaille?

Pysäköintimahdollisuudet vaihtelevat hotelleittain. Useissa hotelleissamme on maksuton pysäköinti hotellin pihalla, minkä lisäksi hotellien lähistöltä löytyy usein yleisiä tai yksityisiä pysäköintimahdollisuuksia. Voit tarkistaa hotellikohtaiset tiedot info-sivultamme.

Kuuluuko aamiainen huonehintaan?

Normaali edullisin huonehintamme ei sisällä aamiaista, jotta voimme tarjota varsinaisen majoituksen sinulle mahdollisimman edullisesti. Osassa hotelleja on tarjolla myös hintoja, joihin sisältyy aamiainen. Info-sivuilta löydät hotellikohtaista tietoa kunkin paikkakunnan aamiaiskumppaneistamme. Sopimusasiakkaamme saavat aamiaiset halutessaan majoituslaskulle.

Onko hotelleissa huoneita liikuntarajoitteisille asiakkaille?

Hotelleista löytyy huoneita pyörätuolilla liikkuvia asiakkaita varten. Koska nämä eivät näy suoraan varausjärjestelmässämme, pyydämme ystävällisesti olemaan suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Saanko ottaa lemmikin mukaan Place to Sleep –hotelliin?

Kyllä, lemmikit ovat tervetulleita. Veloitamme kuitenkin lemmikeistä 15€ lisämaksun. Varaa huone varausjärjestelmässämme ja valitse lisäpalvelu “Lemmikkieläinmaksu”. Lemmikkieläinhuoneita ei tällä hetkellä voi varata kolmansien osapuolten myynikanavien kautta (esim. Booking.com).

Opas- avustaja- ja virkakoirat majoittuvat veloituksetta. Tällöin huonevaraus pitää kuitenkin tehdä myyntipalvelumme kautta. Tee varauskysely verkossa.

Ilman ilmoitusta lemmikin hotelliin tuonut asiakas on velvoitettu maksamaan korvauksen varausehtojen rikkomisesta (200 €) sekä kaikki lemmikin tuonnin johdosta aiheutuneet lisäkulut (kuten ylimääräiset siivouskulut).

Lisätietoja antaa tarvittaessa asiakaspalvelumme.

Voiko alaikäinen yöpyä Place to Sleep -hotellissa?

Toivotamme alaikäiset tervetulleeksi hotelleihin edellyttäen, että samassa varauksessa majoittuu hotellissa vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuhenkilö.

Jos saavun jo ennen klo 15? Onko hotelleissa matkatavarasäilytys?

Tällä hetkellä hotelleissa ei ole matkatavarasäilytystä. Useimmissa kaupungeissa matkatavarasäilytysmahdollisuuksia löytyy hotellin lähistöltä, esimerkiksi rautatie- tai linja-autoasemalta.

Veloitetaanko lapsista lisämaksu?

Huoneiden hinta on aina kiinteä majoittujien määrästä huolimatta. Neljän hengen huoneessa voi majoittua sellainen viisihenkinen perhe, jossa vähintään yksi lapsi on alle seitsemänvuotias. Tässä tapauksessa Place to Sleep -hotelleilla ei ole velvollisuutta toimittaa huoneeseen ylimääräisiä vuodevaatteita tai pyyhkeitä.

Varaukset ja asiakastiedot

Mistä voin varata huoneen?

Huonevaraukset teet helpoimmin ja nopeimmin kotisivuiltamme, mistä löydät aina parhaat hinnat. Kaupan päälle saat käyttöösi kiitetyn asiakaspalvelumme, joka tarvittaessa auttaa nopeasti ja ystävällisesti.

Ryhmävarauksissa (5+ huonetta) ja sopimusasiakkaiden varauksissa avustaa myyntipalvelumme. Myyntipalvelun kautta varataan myös pitkäaikaismajoitukset ja huoneet liikuntarajoitteisille tai lemmikin kanssa matkustaville. Lähetä varauskysely tai yhteydenottopyyntö:
Ryhmät, pitkäaikaismajoitukset, erikoishuoneet
Yrityksille

Voiko huoneen varata toiselle henkilölle?

Varauksen voi tehdä myös toiselle henkilölle. Kuitenkin ainakin yhden henkilön samassa varauksessa on oltava täysi-ikäinen.

Miten voin muuttaa tai perua varauksen?

Voit muuttaa tai perua varauksesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Muutoksia ja peruutuksia voi tehdä vain varatun huonehinnan ehtojen puitteissa. Huomaathan, että osassa tarjoushintoja (esim. “early bird” ja ”non-refundable” -hinnat) ei ole muutos- ja peruutusoikeutta.

Varaukseen kulloinkin sovellettavat peruutusehdot on ilmoitettu varauksen yhteydessä, johon Asiakkaalla on velvollisuus tutustua huolellisesti.

Huom! Mikäli olet tehnyt varauksesi ulkoisesta varauskanavasta (esim. Booking.com), myös muutokset ja peruutukset on tehtävä samassa kanavassa.

Miten muutan ja/tai peruutan toisella sivustolla tehdyn varauksen?

Ulkoisten varauskanavien (esim. Booking.com) kautta tehdyt varaukset tulee muuttaa tai peruuttaa kyseisen palvelutarjoajan omilta sivuilta voimassa olevien ehtojen mukaan. Place to Sleep –hotellien asiakaspalvelu ei pysty tekemään muutoksia tai peruutuksia näihin varauksiin.

Voinko luottaa siihen, että henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti?

Voit ehdottomasti luottaa siihen, että käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Henkilötietosi tallennetaan matkustajarekisteriin, joka on majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain (308/2006) mukainen rekisteri, johon talletettavia matkustajienhenkilötietoja käsitellään lain vaatiman matkustajailmoituksen tekemiseksi, yleisen järjestyksen ja turvallisuuden takaamiseksi sekä rikollisen toiminnan ennalta estämiseksi ja selvittämiseksi sekä tilastojen laatimiseen esimerkiksi kansallisen tilastoviranomaisen tarkoituksiin. Lain mukaan matkustajan henkilötietoja voidaan käsitellä rekisterinpitäjän asiakaspalvelu- ja suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei matkustaja ole kieltänyt tällaista käsittelyä henkilötietolain 30 §:n mukaisesti.

Rekistereistä kerrotaan lisää osiossa varausehdot- ja rekisteriseloste.

Mitkä ovat hyväksyttävät maksutavat?

Voit maksaa varauksesi yleisimmillä luottokorteilla. Lisäämme lähiaikoina myös verkkopankkimaksuvaihtoehdon. Ryhmille ja yrityksille maksuvaihtoehtona on tapauskohtaisesti myös lasku.

Varaus ei onnistu pankki-/luottokortillani

Varmista, että et ole syöttänyt erikoismerkkejä nimen ja korttinumeron kentissä. Erikoismerkkejä ovat esimerkiksi: (.) (,) (-) (/) (:).

Onko maksukorttitietojen antaminen ja verkkomaksaminen turvallista?

Place to Sleep Hotels käyttää maksukorttitietojen prosessoinnissa suojattua maksusivustoa. Niin ikään varaussivusto on suljettu eikä siellä syötettyihin tietoihin ole pääsyä ulkopuolisilla. Place to Sleep Hotels ei säilytä maksukorttitietoja omalla palvelimellaan.

Voinko maksaa laskulla?

Laskulla maksaminen on mahdollista tapauskohtaisesti yritys- ja ryhmävarausten osalta. Laskulla maksaessa hintaan saatetaan lisätä maksutapalisä ja mahdollisista maksuviivästyksistä peritään lainmukaiset kulut ja korot. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, tai lähetä yhteydenottopyyntö:
Ryhmät ja pitkäaikaismajoitukset
Yritykset

Miten maksan huoneen lahjakortilla?

Lahjakortilla maksettavat varaukset tulee tehdä myyntipalvelumme kautta. Jätä varauskysely Myyntipalvelu -sivun kautta. Syötä lahjakorttisi numero “Lisätietoja”-kenttään.

Milloin saan kuitin yöpymisestä?

Saat varauksen tehtyäsi varausvahvistuksen sähköpostilla.

Ongelmatilanteet hotellilla

Ovikoodi ei toimi

Mikäli koodisi ei tunnu toimivan, odota hetki koodinlukijan nollautumista ja syötä sen jälkeen ovikoodi uudelleen rauhallisesti näppäilemällä. Liian nopeasti syötettyä koodia ei pystytä lukemaan oikein. Mikäli ovikoodi ei edelleenkään toimi, tarkista varauksen päivä, hotelli sekä huoneen numero. Huomaathan, että huone on käytettävissä ja koodi toiminnassa (alkaen ulko-ovesta) saapumispäivänä klo 15 alkaen, ei aikaisemmin. Mikäli koodiongelma ei ratkea, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Olen kadottanut ovikoodini

Huoneen numero ja ovikoodi toimitetaan varauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen saapumispäivän aamuna klo 9. Lisäksi em. tiedot toimitetaan tekstiviestillä, mikäli varauksen yhteydessä on annettu matkapuhelinnumero. Mikäli et löydä em. viestejä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huoneessa puutteita

Mikäli huoneessa on puutteita, ota välittömästi saavuttuasi yhteyttä asiakaspalveluumme.

Yleinen ongelmatilanne

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse ympäri vuorokauden.
Hotellien aulassa on maksuton asiakaspalvelupuhelin.

Häiriöt hotellissa

Mikäli hotellissa ilmenee häiriötä tai häiritsevää meteliä, ota välittömästi puhelimitse yhteyttä asiakaspalveluumme. Hotellien aulassa on maksuton asiakaspalvelupuhelin. Place to Sleep –Hotellien ehtojen mukaisesti kaikilla vierailla on oikeus häiriöttömään vierailuun ja vartija kutsutaan tarvittaessa paikalle varmistamaan tämä. Jatkuvaa häiriötä aiheuttavat vieraat voidaan myös poistaa hotellista.

Hotelliin unohtuneet tavarat

Hotelleihin jääneet tavarat toimitetaan löytötavaratoimistoon viikoittain. Löytötavaroiden tiedustelu ja palautus:

Satakunnan Löytötavaratoimisto
Isolinnankatu 7, 28100 Pori
P. 0600 14111 (1,99€/min + pvm)
www.satatavara.fi

Valikko