Elvis-vitsejä ja moottoripyöriä kesäisessä Raisiossa

Suora asiakaspalaute on aina kullan arvoista. Parhaassa tapauksessa saa hyvät naurut kaupan päälle. Näin kävi toukokuussa 2019 avattua Raision Place to Sleep -hotellia kuvaamassa olleelle Place to Sleep Hotelsin markkinointipäällikölle, Annika Appelille.

Elvis poistui ikkunan kautta

Kesken kuvausten käytävällä juttelemaan tuli hotellivieras Michael Eklund, Helsinkiläisen ruoka-alan yrityksen HerkkuTilan Oy:n myyntiedustaja. Hän reissaa paljon pitkin poikin Suomea ja oli mielissään uudesta hotellista. Matkaajalle kun ei enää helposti löydy majoitusta pienemmillä paikkakunnilla. Kasvava kotimainen hotelliketju, joka keskittyy juuri pieniin lokaatioihin on hänestä ilman muuta hyödyllinen.

Raision asiakas vitsailee
Michael Eklund Raisiossa

Michael Eklund ei kaipaa vastaanottotiskiä tai aamiaispöytää yöpymisen hintaa korottamaan, kun voi itse valita sopivan kahvilan läheltä, tai ostaa kaupasta omat eväät. Harmillista oli vain, ettei hän heti huomannut, että hotellin edustalla olevalla pysäköintialueella on yöpyjää palveleva 24h maksuvaihtoehto.

Eklund tarjosi myös huumorilla höystettyä kehitysehdotusta. Ikkunoiden yllä on Varatie -kyltti, mutta tikkaita tai paloportaita siinä ei ole. Eklund halusikin näyttää, miten oli ripustanut avoimeen ikkunaan hotellin check-out ovilapun ”Elvis has left the building”. Eli tästä kun hyppää niin niskansa taittaa. Toki selvisi, että pelastustiet on oikeaoppisesti suunniteltu. Ikkunasta hyppääminen on ääritapaus ja silloinkin ajatus on, että palokunta on alhaalla vastassa. Mutta hyvät naurut ja hieno kuva saatiin joka tapauksessa! Kiitos tästä Michael.

Harrikka-seurue matkalla Naantalista Himokseen

Toinen Raision asiakaskohtaaminen oli Saksasta lähtöisin oleva erittäin mukava ja kohtelias neljän hengen motoristiseurue. He olivat tulleet Naantalista, jossa he olivat törmänneet outoon muoti-ilmiöön: korkeaan päänlakinutturaan ja erittäin isoon kellomekkoon varustautuneeseen naishenkilöön. Olisiko kyseessä voinut olla Pikku Myy hahmo, vaikka paita kuulemma oli valkoinen? Ainakin vakuutettiin, ettei kyse ole suomalaisesta perinnevaatetuksesta.

Saksalainen moottoripyöräseurue Raisiossa

Kahden pariskunnan seurue oli erittäin tyytyväinen hotelliin, etenkin huoneiden jääkaappeihin. Aamupalaa he nauttivat viereisessä Naantalin Aurinkoisen kahvilassa. He kyselivät pankkiautomaatin perään, mutta muuten eivät kaivanneet vastaanoton palveluita. Seurueen määränpää oli Himoksen Super Rally -tapahtuma, joka kokosi eurooppalaisia Harley-Davidson-harrastajia. Kangasalan hotellimme ei tuolloin ollut vielä auki, muutoin he olisivat voineet yöpyä silläkin matkalla Himokseen.

 

Mikä on sinun tarinasi?

Vinkkaa meille asiakastarina osoitteeseen info (at) placetosleep.com!