Hyvin varustellut huoneet

Place to Sleep Hotelli Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita kaupungin keskustassa. Upeaan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennetun hotellimme läheltä löytyy mm. kaupungin helmi, Vanha Rauma. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Kuuluisa Vanha Rauma sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme. Raumalla yöpyvän on ehdottomasti vierailtava tällä ihanalla puutaloalueella! Rauman linja-autoasema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä hotellista. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Varaa huone

Place to Sleep Hotel: Rauma

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikissa huoneissa on laadukkaiden sänkyjen lisäksi laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Maksuton wifi kuuluu aina huoneen hintaan. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Hotellimme Raumalla on erityisen pidetty raikkaan personallisten huoneidensa ansiosta. Meillä uudet modernit huoneet kohtaavat historian havinaa komeassa entisessä tehdasrakennuksessa.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa. Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa!

Aamiainen

Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, joten voit tuoda mukanasi mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. Huoneista löytyy lisäksi kahvia ja teetä.

Voit hotellin asukkaan nauttia aamiaisen erikoishintaan hotellin vieressä sijaitsevassa Neste K Karjalankatu -kahvilassa, jonka suosittu aamiaislankku sisältää tuoremehulasillisen, lämmintä tummaa tai vaaleaa leipää, kinkkua, juustoa, salaattia, tomaattia, kurkkua ja levitteen, keitetyn kananmunan, jugurttikulhon, hedelmä/marjakulhon ja mysliä. Lisäksi hotellimme asiakkaille pakettiin sisältyy myös kahvi, tee tai kaakao. Aamiaislankun hinta on 6 € ja se on tarjolla arkisin klo 6 alkaen ja viikonloppuisin klo 8 alkaen ja sitä saa koko päivän eli meillä ei tarvitse herätä liian aikaisin ehtiäkseen aamiaiselle.

Rauma

Rauma on perustettu vuonna 1442, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista kaupungeista. Rauma on merenrantakaupunki, joka tunnetaan niin meri- kuin metsäteollisuudesta. Kaupunki on tunnettu pitsin nypläyksestä ja vuosittain heinäkuun lopulla järjestettävät Pitsiviikot ovat yksi vuoden odotetuimpia tapahtumia. Raumalla on Unescon maailmanperintöluetteloon valittu Vanhan Rauman kaupunginosa, joka ihastuttavaa vanhoilla puutaloillaan, joista jokaisella on oma nimi.

Place to sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi Raumalle!

Myllymäenkatu 3, 26100, Rauma
Valikko