Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Rauma

Place to Sleep Hotel Rauma tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita kaupungin keskustassa. Upeaan vanhaan tehdaskiinteistöön rakennetun hotellimme läheltä löytyy mm. kaupungin helmi, Unescon maailmanperintöluetteloon valittu Vanha Rauma. Tämä kaupunginosa ihastuttaa vanhoilla puutaloillaan, joista jokaisella on oma nimi. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Rauma on perustettu vuonna 1442, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista kaupungeista. Tämä merenrantakaupunki tunnetaan niin meri- kuin metsäteollisuudesta. Kuuluisa Vanha Rauma sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä hotelliltamme. Täällä yöpyvän on ehdottomasti vierailtava tällä ihanalla puutaloalueella! Kaupunki on tunnettu myös pitsin nypläyksestä ja vuosittain heinäkuussa järjestettävät Pitsiviikot ovat yksi vuoden odotetuimpia tapahtumia. Linja-autoasema sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä hotellista. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi Raumalle!

Varaa huone

Place to Sleep Hotel Rauma

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Hotellin asiakkaille on maksuttomia pysäköintipaikkoja hotellin pihalla.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Voit nauttia suositun aamiaislankun hotellin lähellä sijaitsevassa Neste K Karjalankatu -kahvilassa. Hotellimme asiakkaille pakettiin sisältyy myös kahvi, tee tai kaakao. Se on tarjolla koko päivän, eli ei tarvitse herätä liian aikaisin ehtiäkseen aamiaiselle.
  • Hotellimme Raumalla on erityisen pidetty raikkaan personallisten huoneidensa ansiosta. Meillä uudet modernit huoneet kohtaavat historian havinaa komeassa entisessä tehdasrakennuksessa.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Myllymäenkatu 3, 26100, Rauma