Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Raisio

Place to Sleep Hotel Raisio tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet, joissa kaikissa on mm. jääkaappi ja mikro. Ravintolat, kaupat ja kahvilat löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä ja kauniille Pyhän Martin kirkolle on matkaa vain 700m. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Raisiossa on nähtävää ja koettavaa sekä kulttuurin, luonnon että shoppailun saralla. Place to Sleep Hotel Raisio sijaitsee Tasalanaukion ja Raisionkeskuksen palveluiden äärellä. Kaupungilla on pitkä historia, jota esitellään kulttuurikeskus Harkossa, vain 500 metrin päässä hotellilltamme. Keskiaikaiselle Pyhän Martin harmaakivikirkolle on hotellilta matkaa vain 700 metriä ja kauppakeskus Myllylle ajaa 5 minuutissa. Raision 800-paikkainen venesatama on myös 5 minuutin ajomatkan päässä. Raisionjokilaakson luonnonsuojelualue on tunnettu luontoharrastajien keskuudessa. Suosittuja kohteita 15 minuutin ajomatkan päässä ovat Turku ja Naantalin Muumimaailma. Julkinen liikenne Föli palvelee koko Turun seudulla. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Raisioon!

Varaa huone

Place to Sleep Hotels 4 hengen huone

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti €

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Autolla matkustaville on tarjolla sekä kiekkopaikkoja, että kaupungin maksullisia pysäköintipaikkoja hotellin edustalla. Vuorokauden pysäköinti maksaa 8 euroa (aluekoodi 446). Hotellin sisäänkäynnillä on maksuautomaatti.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Raision hotellin aamiaiskumppani on hotellia vastapäätä sijaitseva kahvila Naantalin Aurinkoinen, jonka aamiaisen voit ostaa huonevarauksen yhteydessä.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Tasalanaukio 3, 21200 Raisio
Valikko