Hyvin varustellut huoneet

Place to Sleep Hotelli Pori

Place to Sleep Hotel Pori avattiin kesällä 2018 ja se tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita aivan kaupungin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Ravintolat, kahvilat ja kaupungin muut palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Porin matkakeskus sijaitsee alle kilometrin päässä hotellilta. Kirjurinluodolle on matkaa alle 2 km ja Reposaari sijaitsee n. 30 km päässä. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Varaa huone

Place to Sleep Hotel: Pori

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti €

Kaikki huoneet ovat mukavia ja hyvin varusteltuja, niistä löytyy laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Autolla matkustaville löytyy pysäköintimahdollisuuksia kadun varresta, hotellin ympäristössä. Maksuton wifi kuuluu aina huoneen hintaan. Jokaisessa huoneessa on laadukkaiden sänkyjen lisäksi oma kylpyhuone ja ilmalämpöpumppu, joten huoneeseen saa haluamansa lämpötilan takaamaan hyvät unet. Porin hotellimme on Poriin matkustavalle erinomainen vaihtoehto niin sijainnin kuin uusien viihtyisien huoneiden puolesta.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa. Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa!

Aamiainen

Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, joten voit tuoda mukanasi mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. Huoneista löytyy lisäksi kahvia ja teetä.

Hotellimme vieressä sijaitseva Coffee House (Liisankatu 2-4) tarjoaa maukkaan aamiaisen hintaan 7,50 €. Aamiainen sisältää yhden kustakin seuraavasta: a) sämpylä tai ruisleipä, b) tuorepuuro, jogurtti tai tuoremehu, c) cappuccino, latte, espresso, suodatinkahvi, tee tai kaakao. Aamiainen on tarjolla ma-pe 7.30-11, la 9-11 ja su 11-12.

Pori

Pori on ihastuttava satama- ja rannikkokaupunki, jolla on pitkä historia, kaupunki on perustettu jo vuonna 1558. Pori on erityisen tunnettu Pori Jazz festivaalista, Yyterin hiekkarannoista ja Kirjurinluodosta. Pori on ansioitunut urheilukaupunki, missä on mahdollista päästä seuraamaan tiukkoja kamppailuja useassa eri lajissa.

Toivotamme tervetulleeksi niin työporukat kuin vapaa-ajan viettäjät. Pori on ihastuttava kaupunki ja Porin hotellissamme yövyt edullisesti parhaalla sijainnilla. Sijainti keskustassa takaa hyvät liikkumismahdollisuudet ympäri alueen.

Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Poriin!

Yrjönkatu 19, 28100 Pori
Valikko