Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Pori

Place to Sleep Hotel Pori avattiin kesällä 2018 ja se tarjoaa raikkaita ja hyvin varusteltuja huoneita aivan kaupungin keskustassa viihtyisällä kävelykadulla. Ravintolat, kahvilat ja kaupungin muut palvelut löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Jokaisessa huoneessa on laadukkaiden sänkyjen lisäksi oma kylpyhuone ja ilmalämpöpumppu, joten huoneeseen saa haluamansa lämpötilan takaamaan hyvät unet. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Pori on ihastuttava satama- ja rannikkokaupunki, jolla on pitkä historia. Kaupunki on erityisen tunnettu Pori Jazz festivaalista, Yyterin hiekkarannoista ja Kirjurinluodosta. Urheilussa kaupunki on erityisen ansioitunut. Täällä on mahdollista päästä seuraamaan tiukkoja kamppailuja useassa eri lajissa. Toivotamme tervetulleeksi niin työporukat kuin vapaa-ajan viettäjät.

Porin hotellissamme yövyt edullisesti parhaalla sijainnilla. Sijainti keskustassa takaa hyvät liikkumismahdollisuudet ympäri alueen. Matkakeskus sijaitsee alle kilometrin päässä hotellilta. Kirjurinluodolle on matkaa alle 2 km ja Reposaari sijaitsee n. 30 km päässä. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Poriin!

Varaa huone

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti €

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, ilmalämpöpumppu, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Autolla matkustaville löytyy pysäköintimahdollisuuksia kadun varresta, hotellin ympäristössä.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Hotellimme vieressä sijaitseva Coffee House (Liisankatu 2-4) tarjoaa maukkaan aamiaisen.
  • Porin hotellissamme jokaisessa huoneessa on ilmalämpöpumppu, joten huoneeseen saa haluamansa lämpötilan takaamaan hyvät unet.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Yrjönkatu 19, 28100 Pori
Varaatko ryhmälle tai haluatko laskutussopimuksen? Ota yhteyttä:
Valikko