Hyvin varustellut huoneet

Place to Sleep Hotelli Loviisa

Place to Sleep Hotel Loviisa tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet. Loviisan ravintolat, kaupat, kahvilat ja kaunis vanha kaupunki löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-5 hengelle.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, uusi raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Loviisan Wanhat Talot löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä ja  Svartholman merilinnoitus ja Strömforsin ruukkialue ovat n. 15 minuutin ajomatkan päässä. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Varaa huone

Place to Sleep Hotel: Loviisa

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikki huoneet ovat mukavia ja hyvin varusteltuja, niistä löytyy laajakuva-TV, mikro, jääkaappi, vedenkeitin, työpöytä sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Autolla matkustaville hotelli tarjoaa maksuttomia pysäköintipaikkoja. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa. Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa!

Aamiainen

Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, joten voit tuoda mukanasi mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. Huoneista löytyy lisäksi kahvia ja teetä.

Loviisa

Loviisa on perustettu vuonna 1745 ja kaupunki oli alun perin nimeltään Degerby. Hotellimme sijaitsee aivan Loviisan kaupungin sydämessä ja linja-autoasemalle on hotellilta matkaa vain 200 m. Keskustan ravintolat, kaupat, kahvilat ja muut palvelut ovat lähellä ja Loviisan kaunis vanhakaupunki ja kesäinen keidas Laivasilta ovat myös kävelymatkan päässä hotellista. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Svartholman merilinnoitus, Strömforsin ruukki sekä tietysti Loviisan Wanhat Talot.

Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Loviisaan!

Brandensteininkatu 17, 07900, Loviisa
Valikko