Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Loviisa

Place to Sleep Hotel Loviisa tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet kaupungin sydämessä. Ravintolat, kaupat, kahvilat, kaunis vanhakaupunki ja kesäinen keidas Laivasilta ovat kävelymatkan päässä hotellista. Suosittuja nähtävyyksiä ovat myös Svartholman merilinnoitus, Strömforsin ruukki sekä tietysti Loviisan Wanhat Talot. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-5 hengelle.

Loviisa on perustettu vuonna 1745 ja kaupunki oli alun perin nimeltään Degerby. Hotellimme sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja linja-autoasemalle on hotellilta matkaa vain 200 m. Loviisan Wanhat Talot löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä ja  Svartholman merilinnoitus ja Strömforsin ruukkialue ovat n. 15 minuutin ajomatkan päässä. Helsinkiin ajaa tunnissa. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Loviisaan!

Varaa huone

Place to Sleep Hotel Loviisa

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Autolla matkustaville hotelli tarjoaa maksuttomia pysäköintipaikkoja.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Brandensteininkatu 17, 07900, Loviisa
Valikko