Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Lohja

Place to Sleep Hotel Lohja tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet, joissa kaikissa on mm. mikro ja vedenkeitin. Kaikki huoneemme on remontoitu kesällä 2019. Hotellissa on 1-4 hengen huoneita ja myös yksi saunallinen huone. Kumppanimme Brekucorner tarjoaa buffetaamiaista hotellin aamiaissalissa. Saatavilla myös tilaussauna. Lohjan ravintolat, kaupat ja kahvilat löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä ja suosittu Tytyrin elämyskaivos on vain reilun 5 min ajomatkan päässä.

Alueella on nähtävää ja koettavaa sekä kulttuurin, luonnon että shoppailun saralla. Place to Sleep Hotel Lohja sijaitsee Laurinkadulla kaikkien palveluiden äärellä. Kaupungilla on pitkä historia, vanhimmat asumuslöydöt ovat peräti kahdeksan tuhannen vuoden takaa. 1400-1500-lukujen vaihteessa valmistuneelle Pyhän Laurin kirkolle on hotellilta matkaa alle kilometri ja suosittu. Aurlahden uimarannalle on hotellilta matkaa vain 600 m. Alueelta löytyy myös suosittu Karkalin luonnonpuisto. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Lohjalle!

Varaa huone

Uusi Place to Sleep Hotel

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti €

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Autolla matkustavat voivat pysäköidä kadun varrella.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Lohjan hotellin aamiaiskumppani on Brekucorner, jonka runsaasta aamiaispöydästä voit nauttia toisen kerroksen aamiaishuoneessa. Voit ostaa aamiaisen huonevarauksen yhteydessä tai paikan päällä.
  • Saatavilla on myös tilava tilaussauna. Tiedustelut myyntipalvelumme kautta: sales (at) placetosleep.com

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Laurinkatu 34, 08100 Lohja
Valikko