Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Kangasala

Place to Sleep Hotel Kangasala tarjoaa matkailijoille raikkaat ja hyvin varustellut huoneet, joissa kaikissa on mm. jääkaappi ja mikro. Hotelli sijaitsee keskustan ja Kirkkojärven välissä. Osassa huoneista on kauniit järvimaisemat ja ranskalaiset parvekkeet. Ravintolat, kaupat ja kahvilat löytyvät hotellin välittömästä läheisyydestä. Kangasala-talo konsertteineen ja näyttelyineen on kävelymatkan päässä. Sisäkautta pääset kulkemaan uimahallille Kuohuun, jossa toimii myös kahvila. Tampereen palvelut ja nähtävyydet ovat vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Kaupunki tarjoaa nähtävää ja koettavaa läpi vuoden koko perheelle. Kaunis harmaakivikirkko on 650 metrin päässä hotellista ja Kangasala-talo, tori sekä keskustan palvelut ovat kivenheiton päässä. Kulttuurikorttelissa voit käydä vaikka elokuvissa tai galleriassa. Tieliikenteen erikoismuseo Mobiliaan ajaa 8 minuutissa ja Vehoniemen automuseo on 10 minuutin ajomatkan päässä. Kangasalan uimahalli Kuohu on hotellin naapurissa ja sinne pääsee kulkemaan sisäkautta. Alueella on myös useampi uimaranta. Tampereelle on matkaa 20 km. Place to Sleep Hotels toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Kangasalle!

Varaa huone

Place to Sleep Hotel Kangasala

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti €

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Hotellilla ei ole ilmaista pysäköintiä, mutta pysäköintimahdollisuuksia on hotellin lähistöllä. Kesällä 2019 hotellin naapuriin rakennetaan parkkitaloa.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Place to Sleep Hotels Kangasalla ei ole vielä aamiaiskumppania, jonka aamiaisen voisi ostaa huonevarauksen yhteydessä.
  • Viereisessä uimahalli Kuohussa on kahvila, johon pääsee kulkemaan sisäkautta.
  • Hotellirakennuksen pohjakerrokseen on tulossa ravintola.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala
Valikko