Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola tarjoaa vuonna 2018 täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen palveluiden äärellä. Messiläänkin on matkaa vain alle 10 minuuttia. Jokaisessa huoneessa on mm. TV, mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-3 hengelle.

Päijänteen rannoilla on ollut asutusta järvien kalaisuuden vuoksi jo kivikaudella ja viikinkiajalla Hollolasta kehittyi tärkeä keskus. Kaupunki on viime vuosikymmeninä ollut asukasluvultaan Päijät-Hämeen nopeimmin kasvanut kunta. Alueen merkittävin historiallinen nähtävyys on Hollolan keskiaikainen kivikirkko, minkä lisäksi matkailijoita vetävät paikkakunnalle Kapatuosian linnavuori ja Hollolan kotiseutumuseo. Lahteen on matkaa alle 10 km ja Messilän laskettelukeskuseen tai Messilä Golfiin ajaa alle 10 minuutissa.

Varaa huone

Place to Sleep Hotel Hollola

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Hotellin asiakkaille on maksuttomia pysäköintipaikkoja hotellin pihalla.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Hotellin yhteydessä olevassa ravintola Bus Burgerissa on tarjolla mm. hodarilautanen alkaen klo 10.
  • Hyviä aamiaispaikkoja ovat keskustassa sijaitsevat kahvilat Anita ja Pulla-Pojat.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Erämiehentie 1, 15870 Hollola
Valikko