Hyvin varustellut huoneet

Place to Sleep Hotelli Hollola

Place to Sleep Hotel Hollola tarjoaa vuonna 2018 täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen Hollolan palveluiden äärellä. Messiläänkin on matkaa vain alle 10 minuuttia. Jokaisessa huoneessa on mm. TV, mikro, vedenkeitin ja jääkaappi. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-3 hengelle.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa tai isommalla ryhmällä, rento ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Lahteen on matkaa alle 10 km ja Messilän laskettelukeskuseen tai Messilä Golfiin ajaa alle 10 minuutissa. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden.

Varaa huone

Place to Sleep Hotel Hollola

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Hollolan keskustassa sijaitseva hotellimme tarjoaa vuonna 2018 täysin remontoidut ja hyvin varustellut huoneet laadukkaine sänkyineen. Kaikista huoneista löytyy oma kylpyhuone, laajakuva-tv sekä langaton nettiyhteys. Lisäksi huoneiden varusteluun kuuluvat mini-jääkaappi, mikro ja vedenkeitin sekä kahvia ja teetä.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa. Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa!

Aamiainen

Aamiainen ei sisälly hotellihuoneen hintaan, mutta jokaisessa huoneessa on jääkaappi, mikro ja vedenkeitin, joten voit tuoda mukanasi mieluisat eväät ilta- ja aamupalaksi. Huoneista löytyy lisäksi kahvia ja teetä.

Hotellin yhteydessä olevassa ravintola Bus Burgersissa on alkaen klo 10 tarjolla hodarilautanen hintaan 10 €/hlö, sisältäen mm. hodarin, paistetun kananmunan, makkaraa, pekonia, ranskalaiset ja jälkiruoan. Tarkistahan vielä ajankohtaiset tiedot suoraan Bus Burgerilta.

Hollola

Päijänteen rannoilla on ollut asutusta järvien kalaisuuden vuoksi jo kivikaudella ja viikinkiajalla Hollolasta kehittyi tärkeä keskus. Hollolan asukasluku on n. 24 000 ja Hollola on viime vuosikymmeninä ollut asukasluvultaan Päijät-Hämeen nopeimmin kasvanut kunta. Hollolan merkittävin historiallinen nähtävyys on Hollolan keskiaikainen kivikirkko, minkä lisäksi matkailijoita vetävät paikkakunnalle Kapatuosian linnavuori ja Hollolan kotiseutumuseo. (lähde Wikipedia)

Place to sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi Hollolaan!

Erämiehentie 1, 15870 Hollola
Valikko