Fiksusti mukava, sopivasti paikallinen

Place to Sleep Hotelli Liminka

Marraskuussa 2018 avattu Place to Sleep Hotel Liminka tarjoaa upouusissa tiloissa mukavan ja edullisen majoituksen kaikkien palveluiden äärellä ja lähellä Liminganlahden luontoaluetta. Viehättävä kaupunki sijaitsee parikymmentä kilometriä Oulusta etelään. Kunta on erityisesti tunnettu Liminganlahdesta, missä vierailee suuri joukko lintuharrastajia ympäri maailman bongaamassa muuttolintuja. Luontoon voi tutustua myös vaikka geokätköilyn tai maastopyöräilyn merkeissä. Hotelli on myös oiva pysähdyspaikka esimerkiksi Etelä-Suomen ja Lapin välillä matkaaville. Meiltä löytyy huonevaihtoehtoja 1-4 hengelle.

Limingan hotellimme sijaitsee Lakeustalon A-talossa aivan kaupungin keskustassa. Hotellilta on näppärä jatkaa matkaa esim. suositulle ulkoilu- ja lintubongausalue Liminganlahdelle, joka on koti yli kahdelle sadalle eri lintulajille. Limingassa vierailevan kannattaa luonnon lisäksi käydä tutustumassa museoalueeseen, joka koostuu kolmesta mielenkiintoisesta museosta. Oulun lentokentälle on matkaa vain 15 min. Place to sleep Hotels toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen Liminkaan!

Varaa huone

Liminka kesä 2 hengen huone

Tietoa hotellista

Wifi

TV

Kahvi & tee

Huoneessa jääkaappi

Jääkaappi

Huoneessa mikro

Mikro

Pysäköinti

Kaikki huoneet ovat hyvin varusteltuja. Niistä löytyy laadukkaat sängyt ja vuodevaatteet, oma kylpyhuone josta löytyy hiustenkuivaaja, suihkusaippuaa ja pyyhkeitä, laajakuva-TV ja Chromecast, pöytä, mikro, jääkaappi ja vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä nautittavaksi. Wifi kuuluu aina huoneen hintaan.

Pysäköinti: Autoilijoille löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja hotellin pihalla.

Place to Sleep -hotellit on sisustettu pohjoismaalaisen tyylikkäästi ja kertomaan suomalaisen luonnon neljän vuodenajan tarinaa.

Majoittuminen meillä on helppoa ja mukavaa, aina paikallisilla mausteilla ja järkevillä hinnoilla! Vain huoneiden varustelu on standardisoitu. Muut palvelut tarjoavat kumppanimme ja paikalliset yritykset. Katso lisätiedot alla.

Paikalliset mausteet

Aamiainen: Voit säilyttää omat evääsi huoneen jääkaapissa, tai hyödyntää paikallisia palveluita.

Sopimusasiakkaat voivat ostaa aamiaista myös myyntipalvelumme kautta.

  • Hotellin alakerrassa sijaitseva Cafe Lakeus tarjoilee aamiaista arkiaamuisin.
  • Hotellin alakerrassa toimii Kuntokeskus Prässi.

Fiksusti mukava

Meille on helppo tulla – saat huonetietosi ja avainkoodin valmiiksi puhelimeesi tai sähköpostiisi saapumispäivän aamuna. Koodi ja huoneesi ovat käytössäsi saapumispäivänä klo 15 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti. Asiakaspalvelumme on palveluksessasi ympäri vuorokauden puhelimitse. Hotellin aulassa on vieraidemme käytössä 24/7 maksuton asiakaspalvelupuhelin, joka yhdistää sinut asiakaspalveluhenkilölle.

Tarjoamme vieraillemme hotellikohtaista tietoa info-sivuilla.

Olit sitten liikkeellä vapaa-ajalla tai työasioissa, yksin, seurassa, perheen kesken, tai isommalla ryhmällä, raikas ja edullinen hotellimme on sinua varten.

Liminganraitti 10 A, 91900 Liminka (Tupoksentie 10)
Valikko